Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

Så er ispind-sæsonen snart skudt i gang! 🙂 Så jeg er begyndt på at eksperimentere med diverse is variationer. Her finder du opskriften på en peanutbutter/banan ispind overtrukket med mørk chokolade og pyntet med usaltede pistacienødder. Den smager super godt, hvis jeg selv skal sige det! Og så er den tilmed rigtig nem at lave. Så, what’s not to like?!
Hvis du har brug for mere inspiration til ispinde, så tjek mit arkiv ud for lækre forslag lige her, hvor du også kan finde opskriften på hindbær ispinden, som ses på billedet ovenfor. Der vil løbende komme flere og flere opskrifter op!
Peanutbutter/banan ispind (5 stk)
3 frosne, modne bananer
2 tsk peanutbutter
2 dadler
Isforme+ispinde
Mørk chokolade og lidt pistacienødder til overtræk og pynt
- Blend bananerne til en cremet masse.
- Udsten dadlerne og skær dem groft.
- Tilsæt peanutbutter og dadler til blenderen. Blend til en ensartet masse.
- Tilsæt ismassen til dine isforme.
- Lad isene fryse – Jeg har ikke taget tid på, hvor lang tid der går.. Men jeg vil skyde på et par timer.
- Når isene er frosne, kan du overtrække dem med chokolade og pynte med pistacienødder.
- Spis isene eller frys dem igen, så du har hjemmelavet is til en anden god gang 🙂
Hvordan får du overtrukket isene med chokolade? Svupper du dem ud af formen, dypper dem i chokolade, og putter dem i formene og i fryseren igen?