Skønne havrevafler

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

Så er ispind-sæsonen snart skudt i gang! 🙂 Så jeg er begyndt på at eksperimentere med diverse is variationer. Her finder du opskriften på en peanutbutter/banan ispind overtrukket med mørk chokolade og pyntet med usaltede pistacienødder. Den smager super godt, hvis jeg selv skal sige det! Og så er den tilmed rigtig nem at lave. Så, what’s not to like?!

Hvis du har brug for mere inspiration til ispinde, så tjek mit arkiv ud for lækre forslag lige her, hvor du også kan finde opskriften på hindbær ispinden, som ses på billedet ovenfor. Der vil løbende komme flere og flere opskrifter op!

Peanutbutter/banan ispind (5 stk)


3 frosne, modne bananer

2 tsk peanutbutter

2 dadler

Isforme+ispinde

Mørk chokolade og lidt pistacienødder til overtræk og pynt

 • Blend bananerne til en cremet masse.
 • Udsten dadlerne og skær dem groft.
 • Tilsæt peanutbutter og dadler til blenderen. Blend til en ensartet masse.
 • Tilsæt ismassen til dine isforme.
 • Lad isene fryse – Jeg har ikke taget tid på, hvor lang tid der går.. Men jeg vil skyde på et par timer.
 • Når isene er frosne, kan du overtrække dem med chokolade og pynte med pistacienødder.
 • Spis isene eller frys dem igen, så du har hjemmelavet is til en anden god gang 🙂

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

 

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

 

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

 

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

 

Hjemmelavet ispind med banan og peanutbutter

8 kommentarer

 • Helle

  Hvordan får du overtrukket isene med chokolade? Svupper du dem ud af formen, dypper dem i chokolade, og putter dem i formene og i fryseren igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Jeg tager dem ud af formene, dypper dem i chokolade, lader dem tørre på et bagepapir – og så er der to muligheder; enten at spise dem eller fryse dem ned igen 🙂 Jeg kommer dem i en frostpose, hvis de skal på frys igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det lyder virkelig lækkert Har du en idé om, hva man ville kunne skifte dadlerne ud med, hvis det bare er total no go?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Mmmmh… Hvorfor er dadler et no-go? Men ellers er honning, sirup, kokossirup eller anden flydende, sødlig ingrediens fin 🙂 Det er med til at gøre konsistensen lidt blød. Men hvis det er fordi du vil holde igen med sukker generelt, så prøv uden 🙂 Bare sørg for at det er nogle virkelig modne bananer, du bruger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Behøver bananerne at være frosne når man blender dem? – min blender er ikke særlig glad for at blende frosne ting 🙂 Tænker at den eneste forskel der kan være er at det tager længere tid førend isen er frossen og kan spises 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Hej Julie 🙂
   Jeg har endnu ikke prøvet, men du kan give det et forsøg. Når man blender frossen banan, så bliver det som is (konsistens-mæssigt), så jeg ved ikke, hvordan det bliver, hvis bananen ikke er frossen. Du må endelig skrive igen, hvis du prøver det af 🙂 God fornøjelse! Kh Michala

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Hej.
  Sikke en lækker opskrift! Tak for det 🙂
  Må jeg høre hvor du har købt dine forme henne?
  Og hvad de ca koster?
  Ha’ en god dag 🙂
  Hilsen Maria-Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Hej Maria-Louise! Tusind tak 🙂 Jeg har to forskellige. Det ene sæt er af mærket Easy Cream (hvor to is kan blive lavet) og købt hos Panduro Hobby til omkring 200 kr. Det andet er købt i Netto til omkring 50 kr, hvor tre is kan laves af gangen. Jeg synes ikke der er nogen forskel på de to sæt – kvaliteten er den samme 🙂 Jeg har hørt, at man også kan købe nogle hos Søstrene Grene. Du må også have en rigtig god dag 🙂 Kh Michala

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne havrevafler