Hjemmelavet hindbær ispind med mørk chokolade

Så kom varmen til Danmark! Det betyder vidst is i lange baner 🙂 Denne her hindbær ispind kræver hverken mange ingredienser eller tid for at blive lavet. Smagen er frisk, og det lækre, tykke lag af chokolade gør bare underværker! Den blev desuden pyntet med lidt pistacienødder – mums!
Det kræver selvfølgelig, at du har en isform, hvilket ikke skulle være svært at få fat i nu på denne årstid. Jeg har købt min i Netto sidste år og et andet sæt i Panduro Hobby. Mon ikke også Søstrene Grene har nogle. Der har jeg i hvert fald købt ispinde en gang. Når isene er lavet, så kan du opbevare dem i fryseren i en frostpose. Så er der altid is, når trængen kommer 🙂
Hindbær ispind (2 stk)
2 dl frosne hindbær
1 dl neutral yoghurt
3 dadler (udstenet og grofthakket)
0.5 tsk vaniljepulver (eller 1 tsk vaniljesukker)
Pynt: mørk chokolade og pistacienødder (eller mandler, eller noget helt tredje 🙂 ). E.v.t. kokosolie
- Blend alle ingredienserne.
- Sæt ispinde i isformen, hvis du har en isform som jeg der er liggende.
- Hæld bærmassen i isformen.
- Sæt isformen på frys (Hvis du har en stående isform, så skal du sætte ispinden i isen, når den har været på frys i ca. halv time).
- Lad isene fryse i mindst 3 timer.
- Tag isene ud af formen.
- Smelt chokolade og overtræk isene med det. Hvis chokoladen er for tyk, så kan man smelte lidt kokosolie i den varme chokolade.
- Pynt med nødder inden chokoladen er størknet. Du skal være lidt hurtig her 😉
- NYD! Eller læg isene i en frysepose og gem dem til en anden dejlig dag.
Jep, der er vidst lige taget en bid i den ene side..
Ingen kommentarer endnu