Linguine med krydret grøntsagssauce

Pastaret med linguine, pesto, varmrøget laks og asparges

Pastaret med linguine, pesto, laks og asparges

Her er der en meget nem og lækker pastaret. Jeg har brugt linguine, men du kan selvfølgelig bruge lige den pasta, som du har lyst til. Jeg vælger altid fuldkorn. Den er nem at lave, især hvis du allerede har den hjemmelavet pesto i køleskabet 😉 Derudover er der varmrøget laks, cherrytomater, asparges og rucola i retten. Den fungerer både til frokost og aftensmad.

Pastaret med linguine, pesto, varmrøget laks og asparges (2-3 pers.)


1 dåse grønne linser

250 g cherrytomater

250 g linguine (frisk)

7 asparges

1 stor håndfuld rucola

4 spsk god grøn pesto (Opskrift på hjemmelavet her)

125 g varmrøget laks med peber

  • Skyld de grønne linser i en si og lad dem dryppe af.
  • Halvér cherrytomaterne og læg dem til side.
  • Kog linguine pastaen som anvist på pakken.
  • Bræk den nederste del af aspargesene og smid dem ud. Skær aspargesene i 3 cm lange stykker.
  • Lynsteg aspargesstykkerne på en varm, stor pande med en smule rapsolie. Tag panden af varmen efter 2 min.
  • Hæld den færdige pasta på panden til aspargsne. Tilsæt også linserne, de halve cherrytomater, rucola og pesto.
  • Vend det hele rundt.
  • For ikke at laksen bliver revet til plukfisk, så tilsæt den først til retten, når den skal serveres. Fjern skindet og skær den i mindre stykker.
  • Nyd!

Pastaret med linguine, pesto, laks og asparges

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linguine med krydret grøntsagssauce