Pastaret med linguine, pesto, varmrøget laks og asparges
Her er der en meget nem og lækker pastaret. Jeg har brugt linguine, men du kan selvfølgelig bruge lige den pasta, som du har lyst til. Jeg vælger altid fuldkorn. Den er nem at lave, især hvis du allerede har den hjemmelavet pesto i køleskabet 😉 Derudover er der varmrøget laks, cherrytomater, asparges og rucola i retten. Den fungerer både til frokost og aftensmad.
Pastaret med linguine, pesto, varmrøget laks og asparges (2-3 pers.)
1 dåse grønne linser
250 g cherrytomater
250 g linguine (frisk)
7 asparges
1 stor håndfuld rucola
4 spsk god grøn pesto (Opskrift på hjemmelavet her)
125 g varmrøget laks med peber
- Skyld de grønne linser i en si og lad dem dryppe af.
- Halvér cherrytomaterne og læg dem til side.
- Kog linguine pastaen som anvist på pakken.
- Bræk den nederste del af aspargesene og smid dem ud. Skær aspargesene i 3 cm lange stykker.
- Lynsteg aspargesstykkerne på en varm, stor pande med en smule rapsolie. Tag panden af varmen efter 2 min.
- Hæld den færdige pasta på panden til aspargsne. Tilsæt også linserne, de halve cherrytomater, rucola og pesto.
- Vend det hele rundt.
- For ikke at laksen bliver revet til plukfisk, så tilsæt den først til retten, når den skal serveres. Fjern skindet og skær den i mindre stykker.
- Nyd!
Ingen kommentarer endnu