Avokadomad med tun, hytteost, grønt og pesto
Avokadomad er sådan en skøn frokost. Denne er med tun, hytteost, forskellige grøntsager og pesto – alt sammen på et ristet stykke rugbrød. Rigtig velsmagende kombination! Jeg elsker det simpelthen. Og så er det meget nemt at lave, hvilket jo også er ret dejligt.
Udover at den jo er ret let at lave, så er den også både mættende og sund – og egentlig også billig?!
Jeg har stadig ikke helt forstået, at man nogle steder skal give næsten 100 kr for en enkel avokadomad??? Det er vanvittigt…. Men det siger jo nok noget om, at avokadomadden er ret populær – og med god grund, synes jeg.
Simpel og lækker avokadomad med tun hytteost, grønt og pesto
2 ristet stykker rugbrød
1 avokado
En god håndfuld blandet salat
En håndfuld cherrytomater
½-1 forårsløg
1 dåse tun
2 spsk hytteost
Lidt pesto (f.eks. hjemmelavet)
Lidt citronsaft
1 spsk hampefrø
Salt og peber
- Skær avokadoen i tynde skiver.
- Skyld salaten grundigt.
- Skær cherrytomaterne i kvarte eller halve.
- Skær forårsløget i tynde skiver (den grønne del kan også bruges).
- Hæld vandet fra tunen.
- Fordel fyldet på de to ristet stykker rugbrød.
- Pres lidt citronsaft udover, strø med hampefrø og kværn salt og peber ud over.
- Spis 🙂
Ingen kommentarer endnu