Spelttoast med avokado og serrano

Speltsalat med broccoli, pesto og squash

Speltsalat med squash, pesto og broccoli

Speltsalat er en god, mættende salat. Denne er fyldt med grønne grøntsager som broccoli og squash. De er med til at give smag sammen med de ristede solsikkekerner og den røde pesto. Sammen udgør de denne dejlig, nemme salat. Det kunne være en god hverdagssalat, som blev serveret til et stykke kød – f.eks. kylling. Derudover ville det da også være dejligt til frokost med sådan en velsmagende, grøn salat.

Speltsalaten består ikke af en lang række ingredienser, men det er også helt fint. Det gør den forholdsvis billig og nem at lave – og så fejler smagen heller ikke noget 😉

Speltsalat med squash, pesto og broccoli

Speltsalat med broccoli, pesto og squash (2-3 pers)


2 dl perlespelt
1 squash
1 broccoli
3 spsk solsikkekerner
En god rød pesto (f.eks. hjemmelavet)

  • Start med at sætte perlespelten over i en gryde (følg anvisningen på posen). Når den er færdigkogt, hældes overskydende vand fra og den sættes til afkøling.
  • Ved at bruge en spiralizer, kan du lave lange squashspaghetti ud af squashen. Hvis du ikke har sådan en, så kan du sagtens bare skære squashen i små tern.
  • Skær broccoli hovedet i små buketter. Du kan vælge at gemme stokken til noget andet, eller du kan skære den i små stykker og komme i salaten. Svits det hurtigt på en varm, tør pande til de er en smule gyldne og en anelse bløde.
  • Rist solsikkekernerne på en varm, tør pande til de er gyldne.
  • I en skål blander du alle ingredienserne. Kom så meget pesto i, at alt kan dækkes af det. Jeg tror, at jeg kom omkring 3 spsk i.
  • Nyd den til et stykke kylling eller andet kød.

Speltsalat med squash, pesto og broccoli

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spelttoast med avokado og serrano