Koldskål uden æg

Hvor blev sommeren lige af?? Nå, så er det jo heldigt, at man selv kan gøre noget ved det – indendørs vel at mærke.. Jeg elsker koldskål! Og den hjemmelavet er bare lækker. Den smager som den klassiske, men den er dog uden æg. Desuden har jeg brugt sukrin melis i stedet for sukker, men du kan selvfølgelig godt bruge sukker, hvis ikke du har sukrin melis – det kan dog købes mange steder, f.eks. hos Matas og helseforretninger. Når koldskålen er færdig, så er det bare om at give den gas med diverse toppings. Jeg er jo ret vild med bær, så det kommer jeg altid på.
Koldskål (1 liter)
½ l yoghurt natural (f.eks. A38)
½ l kærnemælk
4.5 spsk sukrin melis (Alternativ: kokossukker eller sukker)
1 tsk vanilje
Lidt citronsaft
- Det hele piskes sammen. Smag til med citronsaft – og voila!
- Kan det være nemmere?
- Top koldskålen med en masse friske bær, mynte, tvebakker, kammerjunker osv.
Ingen kommentarer endnu