Wok med kylling og grønt med smag fra ingefær, chili og citrongræs

Farverig rocky road

Rocky road

Rocky road (eller chokolade brud) er noget, jeg er begyndt at lave hver jul. Det er så nemt at lave, og man kan variere det lige som man har lyst til. Vælg din yndlings chokolade og lækkert fyld – og jeg vil garantere, at du får en utrolig smagfuldt konfekt ud af det.

Rocky road er den perfekte gave at tage med til de mange arrangementer, som man skal til i december måned. Jeg plejer at pakke dem ind i noget cellofan og binde noget flot bånd ved. Du kan også servere den til kaffen for gæster. Hjemmelavet konfekt er altid en sikker vinder.

Her kommer versionen, som jeg lavede sidste år ved juletid.

Har du brug for mere inspiration til rocky road, så kan du finde endnu en opskrift her.

Farverig rocky road


200 g chokolade (din favorit. Jeg bruger min. 70%)
75 g granatæblekerner
30 g usaltede pistacienødder
70 g tørrede figner
En håndfuld mandler

  • Læg bagepapir i en form – jeg brugte en brødform
  • Befri kernerne fra granatæblet
  • Halvér fignerne
  • Hak mandlerne groft
  • Hæld granatæblekerner, pistacienødder og figner i formen
  • Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad
  • Hæld den smeltede chokolade ud over og fordel den med en ske
  • Drys de hakkede mandler udover
  • Sæt det på køl i 1 time (eller mindre)
  • Løft det hele op af formen vha bagepapiret
  • Skær passende stykker ud
  • Opbevares i en tætsluttet beholder på køl
  • Voila! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med kylling og grønt med smag fra ingefær, chili og citrongræs