Min brors opskrift på fyldt peberfrugt

Fyldt peberfrugt er en dejlig, nem hverdagsret. Du kan egentlig tilsætte lige det, som du har lyst til. I disse er der kød, men du kan også lave den vegetarisk ved kun at tilsætte grøntsager. Det smager også godt, kan jeg hilse at sige! Vi spiser dem som regel til en fyldig salat, men de kan faktisk godt udgøre et helt måltid. Her skal du nok bare have to fyldte peberfrugter hver. Prøv at se, om du kan finde meget store snack peberfrugter. Hvis ikke, så går det nok også.. 🙂
Som titlen på indlægget siger, så er det min brors opskrift. Det er så hyggeligt, at han også er begyndt at lave mad – og går op i, at det skal smage godt. Så nu er det næsten blevet for vane, at vi går i køkkenet, når jeg besøger min mor og bror. Jeg håber, at I kan lide det – Det kan vi i hvert fald 😉 Mums!
Fyldt peberfrugt (4-6 stk)
500 g oksekød
1 fed hvidløg
1 løg
1 spsk spidskommen
1 tsk chili sauce (e.v.t. den stærke fra Byens lille Luksus)
4 gulerødder
3 spsk hakkede, soltørret tomater
4-6 store snackpebre (ca. 15 cm lange)
Ca. 80 g revet cheddar
Salt og peber
Frisk basilikum
- Svits løg, presset hvidløg og spidskommen i olie i en gryde i et par minutter.
- Tilsæt kødet til gryden.
- Hak gulerødder fint i en blender/minihakker.
- Tilsæt chilisauce, hakket gulerødder og soltørret tomater til kødet.
- Smag til med salt og peber.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skær toppen af peberfrugterne, skær et snit på den lange led (så du har en stor båd) og rens dem for kerner.
- Tilsæt fyldet i peberfrugterne.
- Top med revet cheddar.
- Sæt dem på en bageplade med bagepapir eller i et ovnfastfad.
- Bag dem i ovnen i ca. 10 min.
- Top dem med basilikumblade, når de er færdige.
Spis de fyldte peberfrugter til f.eks. en salat
Ingen kommentarer endnu