Pastaret med kylling og cremet tomatsovs

Wok med kylling og grønt med smag fra ingefær, chili og citrongræs

Wok med kylling og grøntsager

Wok er en rigtig favorit herhjemme! Retten er nem at lave, og så kan du hurtigt få den fyldt med lækre grøntsager. Denne version er med kokosmælk, soyasovs, rød karrypasta, ingefær, chili og citrongræs. Med andre ord – den smager virkelig godt!

Long time, no see! Det er ved at være nogle måneder siden, at jeg lagde en opskrift op sidst. Der er sket en del på hjemmefronten, og jeg har derfor haft hænderne fulde – bogstavelig talt 😀 Min datter kom nemlig til verden slut juli. Tiden er fløjet afsted, men kort fortalt så har vi det alle tre rigtig godt. Mere om det en anden gang 😉

Denne ret lavede min kæreste for maaange måneder siden, men heldigvis havde jeg skrevet alt ned. Så det var egentlig bare at få den ind på bloggen. Den smager utrolig godt og kan virkelig anbefales.

Vi plejer faktisk bare at bruge frostne grøntsager, når vi laver wok. Det er så nemt. I kan finde opskriften her. Denne gang er der kommet friske i, hvilket jeg er ligeså fan af. Her kan du nemlig selv bestemme lige præcis hvilke grøntsager, der skal tilsættes.

 

Wok med kylling og grøntsager

Wok med kylling og grønt med smag fra ingefær, chili og citrongræs

(3-4 pers.)


3 fed hvidløg, presset
1 tsk revet ingefær
1-2 tsk rød karrypasta (alt efter hvor stærk du vil have retten)
2 spsk soyasovs
500 g kyllingefilet
1 squash
1 rød snackpeber
400 g grønne bønner (gerne dem fra frost)
3 stængler citrongræs
2 forårsløg
1 løg
1 chili
1 ds kokosmælk
3 tsk karry

Brune ris til antallet af personer

– Sæt de brune ris over. Se på pakkens anvisning.
– Varm wokpanden op og tilsæt hvidløg, ingefær, karrypasta, soyasovs og kylling.
– Svits det i 5 min.
– Imens forberedes grøntsagerne. Skær squash og den røde snackpeber i 4 cm lange,
tynde stængler.
– Snit citrongræs og forårsløg fint.
– Halver løget og skær det i halve skiver.
– Chilien snittes fint.
– Tilsæt alle grøntsager (inkl. bønnerne) til wokpanden og lad det svitse i 5 min.
– Hæld kokosmælken i og tilsæt karry. Kokosmælken skal helst ikke simre/koge, da
den vil skille.
– Når alle grøntsager er tilpas tilberedte, så er retten færdig.
– Server med de brune ris.

 

Velbekomme!

De bedste hilsner fra Michala 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med kylling og cremet tomatsovs