Nem iskaffe med kokossukker

Tortilla pizza med brie og chorizo

Tortilla pizza med brie og chorizo

Tortilla pizza er redningsmad herhjemme. Forstået på den måde, at når vi virkelig ikke har noget overskud til at lave mad, så er tortilla pizzaen bare så nem, at man nærmest altid har overskud til at lave den. Her den anden dag tog det mig ca. 25 min – fra varene var i indkøbsnettet til pizzaen var på min tallerken.

Tortilla pizza med brie og chorizo

Det er da en helt i orden arbejdstid, ikke?! 🙂 Jeg er i hvert fald ret fan. Og ikke nok med det, så smager det bare virkelig godt. Man kan lege rundt med ingredienserne, som man har lyst til. Så hvis du f.eks. ikke kan lide brie, så kan du sagtens bruge din favoritost.

Der kan serveres en enkel salat eller pommes frites til for at give ekstra fylde til måltidet. Det er dog sjældent vi selv gør det – jeg bliver mæt af to pizzaer 🙂

 

Er du interesseret i mere inspiration til nem pizza, så se opskriften på Tortilla pizza med bl.a. serrano skinke eller Pita-pizza

Tortilla pizza med brie og chorizo

Tortilla pizza med brie og chorizo (2-3 pers.)


4-6 tortilla pandekager, gerne fuldkorn
140 g tomat puré
2 fed hvidløg
2 tsk oregano
2 spsk olivenolie
Peber
1 rød snack peberfrugt
1 rødløg
100 g champignon
1 forårsløg
160 g skiveskåret chorizo
Brie (den mængde du ønsker)
1 stor håndfuld spinat

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Pres hvidløgsfedene, og bland det med tomat puré, oregano, olivenolie og peber.
  • Skær snackpebren og rødløget i ringe.
  • Champignon og forårsløg skæres i skiver.
  • Skær chorizo i mindre stykker (hvis du har lyst) og brie i skiver.
  • Spinaten skylles grundigt og dryppes af.
  • Smør lidt tomatblanding på en tortilla pandekage og kom derefter fyldet på (undtagen spinat).
  • Bag pizzaen i 8-10 min. Pas på den ikke får for meget.
  • Når den er færdig, kommes der spinat ud over. Gør dette med alle pizzaerne.
  • Spis 🙂

 

Tortilla pizza med brie og chorizo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem iskaffe med kokossukker