Nem madvaffel med soltørret tomat

Rugbrødstoast med chorizo og brie

Rugbrødstoast

Rugbrødstoast er en sand favorit herhjemme. Den kan varieres i det uendelige. Rugbrødet bliver dejlig sprødt, selvom der er en masse lækkert fyld i midten – i hvert fald i min Tefal snack collection jern. Jeg bruger panini pladen – der kommer sådan nogle fine grill streger på toasten 😉 I denne variant har jeg brugt brie, men hvis du ikke er så meget til det, så kan du bruge din yndlingsost. Bøffel mozzarella er altså også ret godt, skal jeg hilse og sige! Rugbrødstoast er skønt til frokost eller til den hurtige aftensmad. I en travl periode spiser vi det ret tit om aftenen..

 

Rugbrødstoast med chorizo og brie (1 pers)


2 skiver af dit yndlingsrugbrød

1 tsk sennep (eller hvor meget du selv ønsker)

1 lille håndfuld blandet salat

Et par skiver chorizo (enten det man køber som pålæg eller købt som hel pølse, skåret ud)

2 skiver brie

1 spsk soltørret tomat, hakket

1 tsk hakket rødløg

  • Varm din toastmaskine/paninimaskine op.
  • Imens kan du samle din toast.
  • Smør sennep på brødet. E.v.t. hver skive.
  • Læg derefter al fyldet på den ene skive og læg efterfølgende den anden skive ovenpå.
  • Toasten skal have et par minutter eller til brødet er helt sprødt.
  • NYD! 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem madvaffel med soltørret tomat