Nemme dadelkugler

Rødbededip

pa121194

Denne cremede, flotte og farvefulde dip af bl.a. rødbeder kan bruges i f.eks. sandwiches eller som tilbehør til middagsmaden.

Rødbededip/spread


500 g rødbeder

1 fed hvidløg

60 g solsikkekerner

1 spsk citronolie (Hvis ikke du har dette, så tilsæt oliven olie og ekstra citronsaft)

½ citron

Salt

  • Skrub rødbederne fri for jord og skær dem i mindre stykker. Jo mindre, desto hurtigere tager det at få dem færdigkogt.
  • Kog dem til de er møre (tjek med en gaffel ved at prikke i dem). Dippen bliver mere cremet, desto møre de er.
  • Tilsæt de kogte rødbeder, et fed hvidløg, solsikkekerner, 1 spsk citronolie og citronsaft til en foodprocesser/blender.
  • Blend til en nogenlunde ensartet masse. Smag evt til med ekstra citron og salt.

 

pa131213Her er rødbededippen brugt i en rugbrødssandwich.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme dadelkugler