Surdejsboller uden gær - Koldhævet, luftige og sprøde boller

Rød smoothie med rødbede og blåbær

Smoothie med rødbede

Smoothie med rødbede.. Okay, det er vidst den tredje eller fjerde i rækken af rødbedesmoothies.. Jeg kan vidst roligt sige, at jeg elsker dem. Både deres virkelig flotte, knaldrøde farve, men også lækre smag. Denne smager meget af ingefær og gurkemeje.

I sidste uge var jeg en smule syg, og som så mange andre, ville jeg gerne give min krop et kæmpe skud vitaminer og andre gode sager. Derfor lavede jeg mig denne heftige bombe af en smoothie. Jeg sparrede bestemt ikke på hverken ingefær eller gurkemeje. Er du ikke til det, så kan du altid udelade dem eller prøve med en mindre mængde 😊

Jeg synes selv, at den var god kras – så jeg blev noget overrasket over, at Nora faktisk godt kunne lide den?! Hun kan simpelthen lide de særreste ting. Men nuvel, jeg klager ikke over at hun elskede den. Med andre ord, måske du også vil kunne lide den? Jeg vil I hvert fald ikke snyde jer for opskriften.

Se her for andre røde smoothie opskrifter; Rødbede smoothie bowl, Smoothie med rødbede og jordbær, Smoothie bowl med blåbær og avokado.

For billedets skyld, fik jeg lavet mig en fin smoothie bowl med hjerter af yoghurt. How to? Dryp med yoghurt, og brug derefter en tandstik, som du fører igennem yoghurtsdråben. Voila!

Smoothie med rødbede

OBS! Kan du ikke så godt lide smoothie, som smager meget af ingefær og gurkemeje? Så start med at komme halvdelen af den angivne mængde i – smag – hvis den er perfekt, så stop – hvis ikke, så kom lidt mere i.

Smoothie med rødbede

Smoothie med rødbede og blåbær (2 store glas/2 skåle)


Ca 270 g rå rødbede
5 g frisk ingefær
5 g frisk gurkemeje
100g blåbær
2 frosne bananer
1 øko citron
2 dl vand
1 dl natural yoghurt

 • Alle afvejninger er efter frugt og grønt er blevet skrællet.
 • Skær rødbederne ud i mindre stykker. Jo mindre, desto nemmere har din blender det, når de skal blendes.
 • Kom alle ingredienserne op i en blender.
 • Blend det til en ensartet masse.
 • Hæld smoothien i skåle eller glas. Hvis skål, så kan du toppe den med f.eks. peanutbutter, frø, kerner, gryn og yoghurt.
 • Velbekommen! 😊

Rødbedesmoothie

Se her for grønne smoothie opskrifter; Greenie med spinat og avokado, Smoothie med edamamebønner og Fiber smoothie.

Kh Michala

4 kommentarer

 • Yvonne

  Hej! Den ser virkelig lækker ud din smoothies bowl. Har du erfaringer med at lave den dagen før og spisning til morgenmad dagen efter? Vil nemlig gerne have sådan en med på arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Hej Yvonne,
   Tak for din besked 🙂 Ja, når jeg har lavet en større portion smoothie, så gemmer jeg den i et tætsluttet glas og drikker/spiser den dagen efter. Jeg vil højest gemme den i omkring 24 timer. Så du vil sagtens kunne lave den dagen før, at du skal have den med på arbejde. Det lyder som en rigtig god idé!
   Håber du vil kunne lide den.

   Bh Michala

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh hvor ser det bare lækkert ud!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Ih, tusind tak 🙂 Jeg er også hel vild med farven!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surdejsboller uden gær - Koldhævet, luftige og sprøde boller