Browniebund med skovbærmousse, friske bær og lakridskugler

Torsk i fad med kokosmælk, grønt og bacon

Torsk i fad med kokosmælk, grønt og bacon

En dejlig, smagfuld hverdagsret med fisk for hele familien. Retten er så nem at lave og tager under en time at få på bordet.

Vi er virkelig dårlige til at få spist fisk herhjemme. Hvilket jo er dumt, da anbefalingerne siger, at man skal have det mindst 2 gange om ugen. Vi får ærlig talt højst lavet en tunsalat, ristet lidt torskerogn på panden, bagt nogle laksestykker eller åbnet for en dåse makrel. Jep, ikke just inspirerende.

Jeg var hjemme hos min veninde i sidste uge, hvor vi netop talte om fisk. Her gik det op for mig, at vi liiige må ind i kampen. For svært kan det egentlig være? 🤔

Jeg fik købt mig nogle pakker torsk hos Netto og gik derefter i køkkenet. Det kom der denne ret ud af – og den blev ganske vellykket. Stærkt inspireret af min svigerfars fisk i fad, som vi har fået et par gange hos dem.

Jeg vil våge at påstå, at hele familien kan være med! Det er så lækker en ret 😍

Torsk i fad med kokosmælk, grønt og bacon (4 pers.)


120 g bacon i tern
1 stort rødløg
450 g torskestykker
1 squash
400 g blommetomater
Saften fra 1/2 citron
2 ds kokosmælk
Rapsolie
Salt og peber
Bredbladet persille
Brune ris

  • Tilbered risene efter anvisningen på pakken.
  • Finhak rødløget, og svits det på en pande med baconternene i 5 min.
  • Fjern evt ben osv fra fisken 🙂
  • Skær 1/2 cm tykke skiver af squashen, samt skær tomaterne i tynde skiver.
  • Smør et stort ovnfast fad med rapsolie.
  • Læg et lag af tomat- og squashskiver i fadet. Derefter al fisken. Læg endnu et lag af tomat og squash.
  • Hæld citronsaften ud over det hele.
  • Krydr med salt og peber.
  • Fordel løg og bacon øverst.
  • Hæld kokosmælken udover.
  • Kom fadet i en 200 grader varm ovn, og bag retten i ca. 30 min.
  • Hak persillen groft og drys det ud over, når fadet er kommet ud af ovnen.
  • Servér de brune ris og evt en salat til. Vi fik lynstegt broccoli.

 

Velbekomme!

 

Kh Michala ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Browniebund med skovbærmousse, friske bær og lakridskugler