Acai dadelæg med hvid chokolade

Top 9 opskrifter i marts 2018

Oreotærte med saltkaramel og chokolade ganache

Oreotærte med saltkaramel og chokolade ganache – Den mest læste opskrift

Endnu en måned er gået, og vi er allerede i gang med april! Jeg kan ikke følge med…. Læs med her for at få de mest populære opskrifter i marts og i korte træk, hvad jeg har brugt marts på 🙂

Det blev en måned med stort fokus på kager. Alene af den grund, at jeg har haft fødselsdag. Jeg inviterede mine veninder til kagebord – og nogle uger senere min familie til boller og lagkage. Begge dage var virkelig hyggelige, og jeg fik bagt en masse. Det var længe siden, at jeg havde bagt kage, som krævede lidt mere end en time, så det var fedt at kunne give den fuld gas i køkkenet.

Til hverdag har jeg meget fokus på det grønne – mest fordi jeg elsker at spise det. Alle farverne og de lækre, sprøde teksturer. Når det kommer til kager, så har jeg da nogle sundere af slagsen her på bloggen. MEN! De kager, som jeg lavede til mine to fødselsdagsfejringer, var bestemt ikke sunde. Men for pokker, det hele går jo nok. Dog vil jeg sige, at da jeg havde spist kage hver dag i ca. 1½-2 ugers tid, så var jeg godt træt af kage 😀 Haha. Jeg troede aldrig, at jeg skulle sige det?!

Lagkage med hindbærmousse og mørk chokolademousse

Lagkage med hindbærmousse og mørk chokolademousse

I har taget virkelig godt i mod mine kageopskrifter, som jeg har lagt på bloggen her i denne måned. Oreotærten, Snickers æg og mousselagkagen strøg lige ind på top 3. Så det er da ikke sidste gang, at jeg lægger sådan nogle op. Jeg har faktisk stadig et par opskrifter fra fødselsdagen, som jeg mangler at lægge op.

I slutningen af februar tog min kæreste og jeg til Madrid i en forlænget weekend! Der vil inden længe komme en lille guide op til denne fantastiske by 🙂 Så stay tuned for kageopskrifter og byguide!

Nedenfor kan I se de mest populære opskrifter.. Igen er den indiske daal, wokretten og grøntsagslasagnen i blandt. Det kommer bestemt ikke bag på mig 😉

Top 9 opskrifter i marts


1. Oreotærte med saltkaramel og chokolade ganache
2. Snickers æg med dadelkaramel
3. Lagkage med hindbærmousse og mørk chokolademousse
4. Indisk daal med raita og pandebrød
5. Grøntsagslasagne med røde linser og hytteost
6. Spelttoast med avokado og serrano
7. Wok med kylling og grøntsager
8. Chiagrød med kakao og avokado
9. Quesadillas med bønnefyld og guacamole

Fik du ikke læst sidste måneds populære opskrifter? Så læs her.

I må have det rigtig godt.

Kh Michala

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai dadelæg med hvid chokolade