Snickers æg med dadelkaramel

Spinatvafler toppet med farverige spreads

 Spinatvafler med bønne creme

Spinatvafler er blevet rigtig populære, hvilket jeg godt kan forstå. Personligt kan jeg godt lide at snige ekstra grønt ind i mine måltider, og ved spinatvafler gør man det samme. Vaflen får en skøn, grøn farve – og smager en smule af spinat. Man kan spise dem med forskellige ting på – her er de lavet som en slags tapas med farverige spreads og lidt grønt.

Jeg har lavet dem i samarbejde med Maria, som jeg efterhånden har lavet en del opskrifter med. Det er super hyggeligt at gå i køkkenet med en, som elsker mad lige så højt som en selv 🙂 Så I kan godt forvente mange flere opskrifter fra os to 😀

Du kan finde opskrifterne på de spreads (eller dips), som vi har brugt, lige her:

Derudover kom vi cherrytomater, lidt persille og/eller syltede rødløg ovenpå.

Spis vaflerne til frokost eller aftensmad – de er så nemme og hurtige at lave!

Nemme spinatvafler toppet med spreads (3-4 hjerteformede vafler)


2 dl havregryn
2 æg
1 dl mælk
Salt
1 stor håndfuld spinat

  • Blend alle ingredienserne sammen i en food processor, med din stavblender eller i en blender.
  • Hæld passende mængde dej på dit hjertevaffeljern, så den dækker hele fladen. OBS: Smør først jernet med lidt fedtstof, hvis det ikke er et slip-let jern.
  • Gør det til du ikke har mere dej tilbage.

 

Spinatvafler med bønnecreme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers æg med dadelkaramel