Spinatvafler toppet med farverige spreads


Spinatvafler er blevet rigtig populære, hvilket jeg godt kan forstå. Personligt kan jeg godt lide at snige ekstra grønt ind i mine måltider, og ved spinatvafler gør man det samme. Vaflen får en skøn, grøn farve – og smager en smule af spinat. Man kan spise dem med forskellige ting på – her er de lavet som en slags tapas med farverige spreads og lidt grønt.
Jeg har lavet dem i samarbejde med Maria, som jeg efterhånden har lavet en del opskrifter med. Det er super hyggeligt at gå i køkkenet med en, som elsker mad lige så højt som en selv 🙂 Så I kan godt forvente mange flere opskrifter fra os to 😀
Du kan finde opskrifterne på de spreads (eller dips), som vi har brugt, lige her:
- Den mintgrønne: Cannellini creme med krydderurter og feta
- Den gule: Bønne spread med gurkemeje og spidskommen
- Den lilla: Farverig kidneybønne spread
Derudover kom vi cherrytomater, lidt persille og/eller syltede rødløg ovenpå.
Spis vaflerne til frokost eller aftensmad – de er så nemme og hurtige at lave!
Nemme spinatvafler toppet med spreads (3-4 hjerteformede vafler)
2 dl havregryn
2 æg
1 dl mælk
Salt
1 stor håndfuld spinat
- Blend alle ingredienserne sammen i en food processor, med din stavblender eller i en blender.
- Hæld passende mængde dej på dit hjertevaffeljern, så den dækker hele fladen. OBS: Smør først jernet med lidt fedtstof, hvis det ikke er et slip-let jern.
- Gør det til du ikke har mere dej tilbage.
Ingen kommentarer endnu