Quesadillas med bønnefyld og guacamole

Top 9 opskrifter i februar 2018 – og en lille update

Daal med raita og pandebrød

Daal med raita og pandebrød – Mest læste opskrift

Så er der allerede fløjet en måned til. Er jeg den eneste, som synes, at tiden går stærkt?! Men det er i hvert fald blevet tid til et nyt oplæg om bloggens mest læste opskrifter i februar måned – ooog en lille update fra mit liv.

Den indiske daal var den mest læste opskrift, hvilket jeg rigtig godt kan forstå. Den serveres med raita, som er en yoghurtdressing med spidskommen og agurk, og nemme, luftige pandebrød. En ret, der er nem at lave, og som både små og store helt sikkert vil kunne lide. Jeg har fået mange tilbagemeldinger fra jer på denne ret, og de har kun været positive.

Grøntsagslasagne med røde linser og hytteost

Grøntsagslasagne med røde linser og hytteost – Anden mest læste

Apropos tilbagemeldinger.. I har simpelthen været så gode til at sende billeder og små beskeder om de retter, som I har prøvet fra bloggen i denne måned. Det er så dejligt at se, at mine opskrifter bliver lavet i køkkener hele landet rundt, og I skal vide, at jeg sætter utrolig stor pris på det. Så bliv endelig ved med at sende billeder eller tagge mig i jeres billeder på Instagram. Brug gerne #madpalettendk, så jeg nemmere kan finde dit billede. Hvis jeg ikke har været på Instagram i noget tid, så vil jeres kommentarer ryge ud af mine notifikationer, hvis der er kommet mange på én gang.

Fik du ikke læste sidste måneds indlæg? – så kig med her.

Top 9 opskrifter for februar


1. Indisk daal med raita og pandebrød

2. Grøntsagslasagne med røde linser og hytteost

3. Quesadillas med bønnefyld og guacamole

4. Crunchy granola med kokos og figner

5. Havregrød med chiafrø og hørfrø

6. Wok med kylling og grøntsager

7. Brunch idéer

8. Buddha bowl med tahindressing

9. Chiagrød med kakao og avokado

 

Og så var der nyheden…

En lidt mere personlig en af slagsen. Det bliver noget nyt, at jeg skriver om mit liv her på bloggen. Fremover vil det nok være noget jeg inkluderer i det månedlige indlæg som nu. Det kan være lige fra lækre restaurantbesøg, rejser, oplevelser, anbefalingsværdige kogebøger o.s.v..

Men lige i dette indlæg bliver det ekstra personligt. Jeg har valgt at dele det, fordi det fylder størstedelen af min hverdag nu – og selvfølgelig vil gøre det fremover. Til juli skal vi nemlig være forældre til en lille pige. Vi er meget glade og spændte! 🙂 Det har været nogle spændende måneder fyldt med lykkefølelse, kvalme, glæde, forandringer og en stor mængde træthed. Især dét at være gravid og alle forandringerne i min krop har været vilde at opleve – som de jo selvfølgelig er, men det er alligevel kommet lidt bag på mig, hvor meget ens krop arbejder for at skabe dette lille, nye liv. Jeg har derfor ikke været heeelt så kreativ i køkkenet, som jeg ellers har kunne ønske, men det er helt fint, når grunden er den lille i min mave, som i skrivende stund har en fest 😀 Jeg glæder mig helt enormt til at skulle udvikle baby – og børnemad i fremtiden!

I må have det skønt!

 

Kh Michala

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quesadillas med bønnefyld og guacamole