Chiagrød med kakao og avokado

Top 9 opskrifter for januar 2018

Spelttoast med avokado og serrano skinke - mest læste opskrift

Spelttoast med avokado og serrano skinke – Mest læste opskrift

Som noget nyt på bloggen, vil jeg på den sidste dag udgive et opslag med de mest populære opskrifter i månedens løb. Det kan jo være, at de er gået din næse forbi? 🙂 Til fælles for dem alle, er, at de er velsmagende og lette at gå til. Der er både opskrifter på retter til morgen, frokost (og madpakken) og aftensmad. Så I har ramt rimelig bredt i denne måned.

Daal med raita og pandebrød

Daal med raita og pandebrød – Anden mest læste opskrift

Det har været en måned, hvor jeg har haft fokus på nemme hverdagsretter, og det afspejler selvfølgelig jeres valg af opskrifter. Det skal ikke være nogen hemmelig, at I altid er ret vilde med toasts, og da jeg lagde spelttoasten på bloggen i denne måned, så røg den hurtigt i top 3 – den kan da også anbefales 😉

Det har desuden været en måned, hvor min blogs sidevisninger og læsertal er mere end fordoblet, hvilket er helt vildt! Jeg er så glad for, at I har lyst til at følge med og finder glæde i mine opskrifter. Og så håber jeg selvfølgelig ikke, at det bare er Januars sundhedshalløj (nytårsfortsætter), der har haft det ekstra boost på min blog 😉 Jeg kunne godt have mine anelser…

Havregrød med chiafrø og hørfrø

Havregrød med chiafrø og hørfrø – Tredje mest læste opskrift

Nedenunder har jeg listet de 9 mest læste opskrifter, og jeg håber, at I vil finde det nyttigt. Kom endelig med feedback.

Top 9 opskrifter


  1.  Spelttoast med avokado og serrano skinke
  2. Indisk daal med raita og pandebrød
  3. Havregrød med chiafrø og hørfrø
  4. Koldhævet speltboller
  5. Chiagrød med kakao og avokado
  6. Wok med kylling og grøntsager
  7. Nemme madpakke wraps
  8. Nemme rugbrødsboller med chokolade og ristede hasselnødder
  9. Speltsalat med broccoli, pesto og squash

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chiagrød med kakao og avokado