Farverig kidneybønne spread

Rugbrødstoast med tun, avokado og oliven

Rugbrødstoast med tun, avokado og oliven

Rugbrødstoast er et kæmpe hit herhjemme. Det er nemt og så er det så lækkert. Vi variere vores toasts fra gang til gang. I går blev det til en med bl.a. tunsalat. Mums! Her til var der også kommet oliven, avokado, spidskål, rødløg og ost i. Den var greasy på den helt perfekte måde.

Hvis du ikke er til tun (eller er på udkig efter noget andet), så synes jeg, at du skal tage et kig på disse opskrifter.

Rugbrødstoast med tun, avokado og oliven

Lækker rugbrødstoast med tun, avokado og oliven (2 stk)


4 stykker rugbrød
1 avokado
8 gode oliven
Lidt spidskål
Et par skiver rødløg
To skiver ost af din yndlingsost
1 dåse tun
4 spsk hytteost
Saft fra citron
Peber

  • Tænd for din toast/paninimaskine.
  • Skær avokadoen over og fjern stenen og skrællen.
  • Udsten oliven.
  • Skær lidt spidskål fra spidskålshovedet.
  • Skær nogle skiver rødløg (eller hvor meget du har lyst til).
  • Bland tun med hytteost. Smag til med citronsaft og peber.
  • Kom avokado på det ene stykke rugbrød. Med en gaffel kan du mose avokadoen lidt.
  • Kom så resten af fyldet på; oliven, spidskål, rødløg, ost, tunsalat og til sidst det andet stykke rugbrød.
  • Hvis din maskine er varm, så læg begge toasts i.
  • Varm dem i et par minutter eller til brødet er sprødt og osten smeltet.
  • Spis – men pas på tungen 😉

Rugbrødstoast med tun, avokado og oliven

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverig kidneybønne spread