Gullasch med græskar

Farverig kidneybønne spread

Kidneybønne spread

Kidneybønne spread! Min nye yndlings dip, spread, smørepålæg, tilbehør…. Man kan bruge det til utrolig meget. Konsistensen er lækker cremet og smagen er lige i skabet. Sådan virkelig i skabet! 

Jeg lavede den sammen med min veninde, Maria. Og da vi begge smagte den, så vi på hinanden og udbrød; “hvad er det nu, den smager af?!”. Vi kom hurtigt frem til, at det måtte være den kendte “holiday” dip smag, som vi har ramt med denne kidneybønne spread. Hvor heldig har man lige lov at være? Potentielt set kan du skifte din chipsdip ud med denne sunde bønnedip 😀 Potentielt set..

Ikke nok med at den smager helt enormt godt, så er ingredienslisten kort, og fremgangsmåden indeholder ét step.

Den indeholder næsten kun bønner, som gør den ret proteinrig. Den vil være perfekt i madpakken som dip til grøntsagsstænger eller som smørelse på brød eller i en sandwich.

Er du på udkig efter andre smørepålæg eller dips, så kig her.

Kidneybønne spread

Farverig kidneybønne spread med “holiday” smag (1 glas)


240 g kidney beans (kogt. Dem fra dåse kan sagtens bruges)
3 tsk balsamico (mørk)
1 fed hvidløg
2 spsk vand
Peber

  • Blend alle ingredienserne sammen og smag til med peber.
  • Opbevares på et skoldet glas på køl.

Kidneybønne spread

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gullasch med græskar