Stjerne tærter fyldt skovbærmarmelade

Scrambled eggs med grønt

Scrambled eggs med grønt

Scrambled eggs – også kaldet røræg. Denne version af scrambled eggs er med bl.a. tomater og spinat. Det er en dejlig nem ret, som passer rigtig godt til morgenbordet eller en lækker brunch. 

Hvis du skal lave retten til en brunch, så brug det antal æg, som svarer til antallet af personer.

I princippet kan du tilsætte lige de grøntsager, som du har i køkkenet. Vi bruger tit restgrøntsager. Så egentlig kan man hurtigt få brugt alle sine overskydende grøntsager i denne ret. Hvis du vil have æggene mere cremet, så kan du tilsætte lidt cremefraiche til æggeblandingen. Det smager rigtig godt.

Scrambled eggs med grønt (2 pers.)


1 rødløg
2 fed hvidløg
4 æg
4 spsk mælk
1 tsk Det syvende krydderi
Friskkværnet salt og peber
2 tomater
2 store håndfulde frisk spinat

Tilbehør 
Avokado
Ristet rugbrød

  • Hak rødløget fint og pres hvidløgsfedene. Svits det i olie på en varm pande i et par minutter.
  • Imens blandes æg med mælk og krydderier.
  • Hæld æggeblandingen på panden.
  • Imens æggene tilberedes skyldes spinaten og tomaterne hakkes.
  • Når æggene begynder at sætte sig, så tilsæt tomaterne. Steg i 2 minutters tid, hvorefter spinaten kommes på.
  • Når spinaten har lagt sig, så er retten færdig.
  • Servér med ristet rugbrød, avokado og evt. ekstra salt og peber.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerne tærter fyldt skovbærmarmelade