Lækker edamamesuppe toppet med chorizo, forårsløg og chili

Edamamesuppe, som er fyldt med grøntsager. Konsistensen er cremet, farven er flot grøn, og smagen er mild. Top suppen med stegt chorizo, fintsnittet forårsløg og spicy chili for at tilføje lidt ekstra smag og knas.
Det er en dejlig suppe, som bestemt ikke står på middagsbordet for sidste gang. Vi serverede desuden ristet rugbrød til den. Prøv det!
Edamamesuppe toppet med chorizo, forårsløg og chili (2-3 personer)
3 fed hvidløg
1 rødløg
200 g gulerødder
8 dl grøntsagsbouillon
300 g edamamebønner (frosne)
150 g spinat (frossen)
Saft fra 1 lime
Salt
Toppings:
125 g chorizo pølse
1 forårsløg
Din yndlings chilisauce
- Hak løget groft, pres hvidløget og skær gulerødderne i grove stykker.
- Steg ovenstående i lidt olie i en stor gryde.
- Efter et par minutter tilsættes grøntsagsbouillon.
- Lad det småkoge i 10 minutter.
- Skær chorizo pølsen i små stykker, og steg det på en varm pande til de er lidt gyldne.
- Snit forårsløget fint og hæld det i en skål, som kan bruges til servering.
- Tilsæt edamamebønner og spinat til gryden.
- Lad det simre i yderligere 5 minutter.
- Tag gryden af varmen. Blend grøntsagerne med en stavblender til en ensartet suppe.
- Tilsæt limesaft og smag til med salt.
- Hæld suppen i skåle og top med stegt chorizo, snittet forårsløg og lidt chilisauce.
Servér med ristet rugbrød
Den smager MEGA godt