Klassisk gulerodsjuice med æble, ingefær og lime

Grøntsagsvafler lavet ud af pulp fra juice

Grøntsagsvafler

Grøntsagsvafler er blevet et hit herhjemme. De er simple at lave, og så mætter de godt. De her vafler indeholder gulerodsrester fra juice. Der kommer en del grøntsagsrester ud af juicemaskinen efter den har presset al juicen ud. Disse rester indeholder mange gode fibre, som jo egentlig er synd at smide ud i skraldespanden. Jeg har derfor tilsat dem til disse vafler, hvilket fungerede rigtig fint 🙂 Det er bestemt ikke sidste gang, at det bliver gjort.

Jeg vil prøve at lave lidt forskellige opskrifter, som indeholder grøntsagsrester – heriblandt agurk og broccoli. Jeg har en del i tankerne, men hvis du brænder inde med nogle gode idéer, så skriv dem endelig nede i kommentarfeltet. Eller hvis du har nogle grøntsagsrester, som du ikke rigtig kan finde ud af, hvad skal bruges til, så skriv endelig også det 🙂 Så kan det være, at jeg kan finde på noget.

Grøntsagsvafler lavet ud af pulp fra juice (5 stk)


Ca. 140 g pulp af gulerod

15 g revet parmesan

½ spsk Husk (den gule)

5 små æg

To håndfulde frisk basilikum, hakket

Krydret salt

Forslag til topping: hummus, cherrytomater, rødløg, revet parmesan og basilikum

  • Varm dit vaffeljern op.
  • Bland alle ingredienserne godt sammen.
  • Hvis du ikke har et slip-let vaffeljern, så steg vaflerne i lidt olie eller smør.
  • Hæld vaffeldej på vaffeljernet, så det dækker stort set hele overfladen.
  • Steg dem i mindst 2 min. Lad helst være med at kigge til vaflen før, for ellers ødelægger du den bare.. 🙂
  • Når de er færdige, lægges de på en rist. Spis!!

Grøntsagsvafler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klassisk gulerodsjuice med æble, ingefær og lime