Farverig rødkålssalat

Rødbedesmoothie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smoothie er en rigtig lækker ting at spise til morgenmad. Du kan variere det i det uendelige – både i smag og konsistens. Derudover kan du, hvis du hælder din smoothie i en skål, toppe den med forskellige ingredienser. Det bidrager både til smagen, men så sandelig også til hele madoplevelsen, da det ser meget flot ud. Rødbede giver smoothien en smuk farve, og så synes jeg også, at det smager virkelig godt. Dog er der så mange andre gode, smagfulde ingredienser i denne smoothie, at jeg ikke synes, at rødbedesmagen er gennemtrængende. Man kan jo altid regulere lidt, hvis man f.eks. ikke så godt kan lide rødbede (eller ingefær for den sags skyld).

Rødbedesmoothie (2 portioner)


100 g rå rødbede

1 frossen banan

4 dl frosne blandede bær (Jeg brugte skovbær)

1 spsk hørfrøolie

4 dl væske (juice/vand/mælk)

10 g frisk ingefær

5 g frisk gurkemeje

Saften fra en ½ citron

  • Skræl rødbeden og skær den i mindre stykker.
  • Skær skrællen af ingefæren og gurkemejen.
  • Tilsæt alle ingredienserne til en blender/food processor og blend til en ensartet masse.
  • Top smoothien med hvad du har lyst til. Jeg elsker kakao nibs, chiafrø, hampefrø, goji bær, kokos chips, mandler osv. ..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farverig rødkålssalat