Grønkål og spidskålssalat

Mango lassi ispind

P5160631 (2)

Så er det endelig ved at blive sommer. Graderne har sneget sig op over de 20. Dog skal man da godt nok nå at nyde det god vejr, når det er her! For inden man har set sig om, så er vi nede på de 10-15 grader igen. Øv!

Nå men, jeg havde en halv, ret overmoden mango liggende inde i køleskabet. Den skreg nærmest om at blive spist, så jeg bestemte mig for at lave nogle is med den. Modne mangoer er virkelig søde og lækre, så det passede helt perfekt. Jeg havde desuden også en lille rest yoghurt, så det blev til mango lasse is. Jeg brugte en sødmælksyoghurt, men jeg vil gå ud fra, at man kan bruge hvilken som helst yoghurt, som man nu bedst kan lide. De bliver en anelse krystalliseret, hvilket jeg endnu ikke har fundet ud af, hvordan man kommer udenom. Men i hvert fald, smagen er god! Jeg må få eksperimenteret lidt mere med konsistensen – hvis det kan lade sig gøre?

Min isform er af mærket Easy Cream, og den er købt hos Panduro Hobby. Jeg ved dog, at man kan købe isforme rundt omkring på nettet. Jeg er rigtig glad for min form, da den er nem at arbejde med, og så fylder den næsten ingenting i fryseren.

Mango lassi ispind (2 stk)


½ moden mango

1 dl yoghurt (jeg brugte en sødmælksyoghurt på 3.5%)

½ tsk stødt kardemomme

½ spsk limesaft

Isform

  • Alle ingredienser bliver blendet – Jeg brugte min stavblender.
  • Smag evt til.
  • Fyld i isformen.
  • Vent (ja, det kan være svært!) i hvert fald 3 timer.
  • Nyd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grønkål og spidskålssalat