Nemme rugbrødsboller med chokolade og ristede hasselnødder

Lækre aubergine pizza

Aubergine pizza

Aubergine pizza har jeg lavet utrolig mange gange nu, så derfor bliver jeg da lige nødt til at få skrevet opskriften ind nu. De er simple at lave, fungerer virkelig godt som en lille tapas og så smager de godt. 

Lækre aubergine pizza (10-12 stk)


1 aubergine

70 g tomatpuré

1 tsk oregano

1 fed hvidløg

Salt og peber

6 stk oliven

3 halve soltørret tomater

1 kugle mozzarella

2 stykker serrano

  • Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
  • Tilsæt tomatpuréen til en skål.
  • Pres hvidløget ned i, samt tilsæt oregano, salt og peber. Rør rundt.
  • Fordel tomatblandingen ligeligt på alle aubergineskiverne.
  • Udsten olivene og skær dem i mindre stykker. Fordel dem på aubergineskiverne.
  • Skær de soltørret tomater i mindre stykker og fordel dem.
  • Skær mozzarella kuglen i skiver så det passer med antallet af aubergineskiver og læg dem på.
  • Fordel ligeledes serrano skinken på alle aubergineskiverne.
  • Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 10-12 min.

Aubergine pizza Denne udgave af pizzaerne er uden ost. Det fungerede også helt fint (hvis du ligesom os glemmer at købe det…)

Aubergine pizza Aubergine pizzaer som en del af brunchbordet. Her var der ikke serrano på, men derimod rød peberfrugt og frisk oregano. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme rugbrødsboller med chokolade og ristede hasselnødder