Jordbær ispind overtrukket med hvid chokolade og mandler

Mango yoghurt – uden tilsat sukker

Mango yoghurt

Mango yoghurt er dejlig sød og frisk – også selvom, at den er helt uden tilsat sukker. Dét, som mange af dem, du kan købe i supermarkedet, er proppet med. Det tager intet mindre en 5 min, og så har du din egen, hjemmelavede udgave af den nede i køledisken. Den er sundere, og du bestemmer helt selv, hvordan den smager, og du ved lige præcis, hvad du spiser.

Jeg har kommet vanilje i min udgave, men man kan sagtens tilsætte  kardemomme f.eks.. Det smager også virkelig godt!

Jeg spiser yoghurten (med müsli eller havregryn og frugt) til morgenmad eller som en lille snack sent på eftermiddagen. Den er også ideel som et mellemmåltid for de små. Nora på 10 1/2 måned har fået en halv deciliter mango yoghurt toppet med smørristet rugbrød. Det var hun hel vild med!

Mellemmåltid for baby - mango yoghurt toppet med rugbrød

Kom 1 tsk smør på en varm pande sammen med en halv skive rugbrød i små tern. Lad det riste i 5 min og køl det af. Top yoghurten med det. 

 

Hjemmelavet mango yoghurt – uden tilsat sukker (1-2 personer)


2 dl mango puré (af 1 blendet, moden mango)
4 dl neutral yoghurt (eller andet som skyr eller græsk yoghurt. Ikke til baby pga proteinindholdet)
1/2 tsk vaniljepulver (kan udelades eller erstattes af lidt vaniljesukker)

  • Rør mango puré, yoghurt og vanilje godt sammen.
  • Spis det med det samme eller opbevar yoghurten i et tætsluttet glas i op til 2 dage på køl.

 

Mango yoghurt - Lækkert mellemmåltid for baby

 

Velbekomme ❤️

Kh Michala

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær ispind overtrukket med hvid chokolade og mandler