Pasta med pesto, edamamebønner og grøntsager

Cremet grøn smoothie fyldt med grøntsager og frugt

Grøn smoothie med grøntsager og frugt

Smoothies! Jeg elsker dem. Farverne, smagene og den cremede konsistens. Før i tiden lavede jeg dem udelukkende på frugt, men nu kan jeg godt lide at snige grøntsager i dem også. Mange gange kan man faktisk ikke smage dem. Andre gange giver de bare den ekstra gode smagsnuance til smoothien. Denne her grønne laban indeholder forskellige grønne grøntsager – og noget frugt til at give sødme.

De grønne grøntsager er avokado, spinat og bladselleri. Avokadoen giver smoothien en ekstra cremet konsistens 🙂 Er du ikke til bladselleri? Så undlad dem eller start med et lille stykke for så at blende og smage. Er der ingen smag af bladsellerien, så kan du jo komme lidt mere i 🙂 Jeg synes, at jeg fandt en god smag med dem i.

Du kan spise smoothien til morgenmad. Har du travlt, så kom lidt mere vand i og hæld den på et glas/flaske med låg. Så kan du tage den med på farten. Du kan også spise/drikke den om eftermiddagen for et grønt indslag. Det er også meget lækkert 🙂

Når jeg laver smoothie bowls, så kommer jeg altid toppings ovenpå. De kan knase, som giver en god kontrast til den flydende smoothie, og så tilfører de ekstra smag.

Vil du have mere smoothie inspiration, så kan du se lige her.

Grøn smoothie (2 pers.)


1 avokado
1 banan (gerne frossen)
4 håndfulde frisk spinat
1 skive ananas, 1 cm tyk
2 stængler bladselleri
2 dl koldt vand
1 spsk hørfrøolie (kan udelades)

Forslag til toppings: hampefrø, pekannødder og poppede rugkerner

  • Fjern skræl og sten fra al frugten og avokadoen.
  • Skær bladsellerien i mindre stykker.
  • Kom alle ingredienserne op i en blender og blend det sammen til en ensartet masse.
  • Hæld smoothien i 2 skåle og kom toppings på.
Grøn smoothie med grøntsager og frugt

En weekendmorgen, hvor de grønne smoothies bidrog til morgenmaden.

 

Kh Michala 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med pesto, edamamebønner og grøntsager