Bærsmoothie med grøntsager og gurkemeje

Pastaret med kylling og cremet tomatsovs

Pastaret med kylling og cremet tomatsovs

Pastaretter er altid et hit. Denne er med kylling og grønt i en cremet tomatsovs. Super lækkert og lige til. Det er også derfor den egner sig så godt som en hverdagsret.

Der var stor jubel efter en opskrift på denne ret, da jeg postede et billede af den på min Instagram profil. Hvis ikke du følger den og har lyst til mere madinspiration, så hedder den forresten @mfalka. Her gør jeg opmærksom på, når nye opskrifter kommer på bloggen eller hvis jeg har været ude at spise god mad 🙂 Du er velkommen til at følge med.

Tilbage til retten! Den blev til i sidste uge i mit køkken. Jeg var alene hjemme og skrupsulten – kiggede i køleskabet og tænkte; det bliver rugbrødsmadder igen i aften. Men så fik jeg alligevel bikset noget sammen, og resultatet blev ret så vellykket 😀 Heldigvis! Det tog ikke lang tid at lave. Jeg ville måske have kommet lidt flere grøntsager i, hvis jeg skulle lave retten igen, men det er jo slet ikke et must. Hvis du alligevel gerne vil have nogle flere i, så tænker jeg, at squash og champignon vil klæde retten rigtig godt.

Det kan jo være, at der kommer nogle variationer i fremtiden – for den skal i hvert fald laves igen!

Pastaret med kylling og cremet tomatsovs

Pastaret med kylling og cremet tomatsovs (3 pers.)


300-400 g kyllingfillet
250g linguine pasta
1 stort løg
2 fed hvidløg
250 ml madlavningsfløde
1 ds hakkede tomater
75 g tomatpuré
3 gulerødder
Saft fra 1/2 citron
1 spsk oregano
Salt og peber
Frisk parmesanost

  • Skær kyllingen i mindre stykker. Steg det på en varm, dyb pande (alternativ: stor gryde) med olie.
  • Snit løget fint og pres hvidløgsfedene. Svits det sammen med kyllingen.
  • Når kyllingen er gennemstegt, hældes madlavningsfløde, hakket tomater og tomatpuré ved. Varm det op.
  • Kog den friske pasta i et par minutter i en anden gryde og hæld derefter vandet fra.
  • Skær gulerødderne i tynde skiver og tilsæt dem til kylling/tomatsovsen.
  • Smag sovsen til med citronsaft, oregano, salt og peber.
  • Tilsæt pastaen og rør det hele godt igennem, så sovsen fordeles godt på pastaen.
  • Nyd pastaretten med friskrevet parmesanost 🙂

 

Pastaret med kylling og cremet tomatsovs

 

I må have det godt! 

Bedste hilsner fra Michala

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bærsmoothie med grøntsager og gurkemeje