Bagte søde kartofler fyldt med sommersalat

Pastasalat med grøn pesto, avokado og falafler

Pastasalat med pesto, avokado og falafler

Pastasalat kan varieres i det uendelige. Denne er en lidt grønnere en af slagsen med de lækre grøntsager, sprøde falafler og smagfulde, grønne pesto. Jeg var rimelig tilfreds efter at have lavet denne pastasalat – så det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Der er ikke andet at sige end prøv den 🙂

Pastasalat med pesto, avokado og falafler

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke har den store energi grundet min graviditet – ooog så har jeg lige en kæreste, som ikke er særlig meget hjemme. Derfor har den stået på ekstrem nem mad det sidste lange stykke tid.

Denne pastasalat blev til en aften, hvor jeg havde lidt mere energi end ellers. Det siger lidt om niveauet 😀 For den er virkelig nem at lave. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte falafelopskrift, så vi er storforbrugere af de færdigkøbte – og lækre – fra Nutana, som du finder dem på frost. Vi har faktisk næsten altid en pakke i fryseren til de dage, hvor det skal gå stærkt. Heldigvis havde vi også en pakke, da jeg skulle lave denne salat 😉 Faktisk var pestoen også en færdigkøbt – den fra Løgismose. Mums, den er god – men jeg vil dog lige slå et slag for min egen også!

Det jeg prøver at sige, er, at hvis du ikke lige har mod på at gå i gang med både falafler og pesto fra bunden, så er der gode og lækre produkter på markedet. Ovenstående kan i hvert fald godt anbefales – og så er det lige pludselig meeget nemt at lave denne pastasalat.

Spis den som hverdagsret med familien, i madpakken på studiet/arbejdet eller medbring den til fælles buffetbordet med vennerne. Mulighederne er mange.

Pastasalat med pesto, avokado og falafler

Pastasalat med grøn pesto, avokado og falafler (4 pers.)


250 g pastaskruer (fuldkorn)
Falafler (ingen opskrift, disse er de frosne fra Nutana. 2 pakker)
2 avokadoer (alt efter hvor store de er)
3 gulerødder
200 g cherrytomater
1 agurk
150 g blandet salat
2 spsk sesam
4-5 spsk god grøn pesto (Hjemmelavet eller hjemmebragt – den fra Løgismose er god!)

  • Kog pasta efter anvisningen bag på pakken.
  • Tilbered falaflerne, som det står på pakken. Eller lav dine egne 😉
  • Befri avokadokødet for skræl og sten. Skær dem i mindre stykker.
  • Skær gulerødderne i skiver, halvér cherrytomaterne og skær agurken i halve skiver.
  • Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål.
  • Pastasalaten kan spises både kold og varm.

 

Pastasalat med pesto, avokado og falafler

 

Bedste hilsner Michala

   

2 kommentarer

  • Mums hvor ser den pastasalat bare lækker ud! Jeg er selv kæmpe fan af Nutana falaflerne og den grønne pesto fra Løgismose 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Michala

      Tusind tak! 🙂 Begge varer er bare rigtig gode, når det skal gå lidt stærkt.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte søde kartofler fyldt med sommersalat