Æggekage fyldt med grønt

Spelttoast med avokado og serrano

Spelttoast med avokado og serrano skinke - toast

Spelttoast – eller toast lavet med hjemmebagte speltboller. Dét er bare godt 😉 Fyldet er grøntsager, ost og serrano. Rigtig god kombi. Spis den til frokost eller når aftensmaden skal være rigtig nem. 

Der er ikke noget, som slår sådan en hjemmelavet, lækker, fuldkornstoast – eller panini. Helt sprødt brød med en varm midte af både ost og andet fyld. Mums 🙂 Jeg elsker at komme en masse grøntsager i – Det giver ekstra smag og fylde. Det er lidt anerledes i forhold til den traditionelle Parisertoast med skinke og ost. Men jeg kan forsikre om, at det smager mindst lige så godt!

Har du brug for mere toast/panini inspiration? Så kig her.

Spelttoast med avokado og serrano skinke - toast

Lækker spelttoast med avokado og serrano (2 stk)


To speltboller (se denne opskrift)
1 avokado
Et par skiver rødløg
2 cherrytomater
1 stor håndfuld frisk spinat
2 skiver serrano skinke
2-4 skiver af din yndlings ost
Sennep

  • Tænd for din toaster/paninimaskine.
  • Skær bollerne over.
  • Smør den ene skive med sennep og den anden med en halv avokado (mos den med en gaffel).
  • Skær tynde skiver af cherrytomaterne.
  • Fordel resten af fyldet ligelidt i mellem de to toasts.
  • Kom dem i maskinen. Rist dem til osten er smeltet, og brødet er sprødt.
  • Nyd!

Spelttoast med avokado og serrano skinke - toast

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æggekage fyldt med grønt