Kanelsnegle med grahamsmel

Kylling i tomat/flødesauce med brune ris

Kylling i tomat/flødesauce

Kylling i tomat er en rigtig dejlig og nem hverdagsret. Her er der tilsat fløde og godt med grøntsager – og så er den serveret med brune ris. Med andre ord, en god, mættende ret. Du kan i princippet tilsætte lige de grøntsager, som du og din familie kan lide. Det er bare om at eksperimentere. ?

Kylling i tomat/flødesauce (3-4 pers.)


4 kyllingebryster
1 stort rødløg
3 fed hvidløg
1/2 squash
1 stor gulerod
5 halve soltørret tomater
2 blomme tomater
250 ml madlavningsfløde
1 dåse flåede tomater
70 g tomatpuré
1/2-1 tsk chilisauce
1 tsk røget paprika
Friskkværnet salt og peber

Brune ris til 4 personer
1 forårsløg

  • Smør et ovnfast fad med olie.
  • Læg kyllingebrysterne i fadet.
  • Snit rødløget fint og pres hvidløget. Læg det i en stor skål.
  • Skær squashen i små skiver, ligeledes de soltørrede tomater, guleroden og tomaterne. Læg dem også i skålen.
  • Hæld madlavningsfløde, de flåede tomater og tomatpuré i skålen.
  • Tilsæt passende mængde chilisauce, alt efter hvor stærk du vil have saucen.
  • Tilsæt desuden røget paprika, salt og peber. Rør det hele rundt rundt.
  • Hæld det hele udover kyllingebrysterne i fadet.
  • Varm fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 30-40 minutter – alt efter hvor store kyllingebrysterne er.
  • Tilberede risene imens fadet er i ovnen.
  • Vi toppede den færdige ret med snittet forårsløg.
  • Spis 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle med grahamsmel