Skøn bønne-nøddecreme a la Nutella

Nemme madpakke-wraps – 2 varianter

Madpakke wrap med mousse af varmrøget laks

Wraps er en rigtig god ting – på mange måder. De er utrolig nemme at lave. De smager virkelig godt – og så kan de varieres i det uendelige. I dette indlæg finder du to forskellige. Én med laksemousse og en anden med bønnefyld. De kan bruges i madpakken, til udflugten eller til den nemme aftensmad. 

Wrap med mousse af varmrøget laks

Wrap med mousse af varmrøget laks


Mousse af varmrøget laks

125 g varmrøget laks (gerne krydret med peber)

2 spsk skyr

1 forårsløg

Saften fra 1 citron

Salt

  • Frigør laksen fra skindet, og læg den i en skål.
  • Skær forårsløget fint (brug også den grønne del).
  • I en skål blandes laks, forårsløg og skyr.
  • Smag til med citronsaft og salt.

Der burde være til nogle stykker (wraps).

Til 1 wrap

1 fuldkorns tortilla pandekage

1 tsk flødeost (Jeg brugte “Philadelphia med grillet peberfrugt”)

3-4 spsk laksemousse

1 lille håndfuld grønkål, som er snittet (Alternativ: frisk spinat eller finsnittet spidskål eller anden slags kål)

2 agurkestænger (i fuld agurke-længde)

Avokadoskiver

  • Smør pandekagen med 1-2 tsk flødeost og derefter laksemousse. Jeg gjorde det i en lang stribe på midten.
  • Læg derefter grøntsagerne på.
  • Rul wrappen stramt sammen.
  • Pak den ind, hvis den skal med i madpakken eller spis den med det samme 🙂

 

Wraps med bønnefyld

Wrap med bønnefyld


Bønnefyld

1 fed hvidløg

1 rødløg

1 chili (kan udelades)

150 g edamamebønner

1 ds chili bønner

Salt og peber

  • Pres hvidløget og skær rødløget fint.
  • Hak chilien fint (fjern eventuelt kernerne, hvis du ikke vil have det så stærkt).
  • Svits hvidløg, rødløg og chili på en pande med olie i et par minutter.
  • Hvis dine edamamebønner er frosne, så tilsæt dem før chili bønnerne.
  • Varm det i et par minutter – og tilsæt nu dåsen med chili bønner. Der vil være noget sovs i dåsen – lad det kommer med. Varm i endnu 2 minutter. Nu burde bønnerne være færdige.
  • Smag til med salt.

Der burde være til nogle stykker (wraps).

Til 1 wrap

Bønnefyld

1 lille håndfuld grønkål (Alternativ: frisk spinat eller finsnittet spidskål eller anden slags kål)

Avokadoskiver

Tomatskiver

  • Fyld så meget bønnefyld på tortilla pandekagen, som du ønsker.
  • Læg derefter kål og de andre grøntsager på.
  • Rul den stramt.
  • Pak den ind, hvis den skal med i madpakken eller nyd den med det samme 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn bønne-nøddecreme a la Nutella