Bananbrød med hindbær, vanilje, hvid chokolade og ristede mandler
Her er opskriften på et skønt bananbrød med smag af mild vanilje og hindbær, sødme fra den hvide chokolade og lidt knas fra de ristede mandler.
Du kan også se på denne opskrift på et andet bananbrød, som er mindst lige så godt!
Bananbrød med hindbær, vanilje, hvid chokolade og ristede mandler
2 spsk kokosolie
2 meget modne bananer
60 g mandler
1 tsk vanilje eller 2 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
3 æg
1 spsk honning
50 g hvid chokolade
100 g hindbær (friske eller frosne)
160 g speltmel
En banan til toppen.
- Smelt kokosolien i mikroovnen.
- Rist mandlerne på en varm, tør pande – og hak dem groft.
- Blend kokosolie, bananer, vanilje, bagepulver, æg, honning og mel i en food processor/blender.
- Hak chokoladen groft.
- Hæld halvdelen af dejen i bunden af en smurt brødform.
- Fordel halvdelen af den hakket chokolade, hindbær og mandler oven på.
- Hæld resten af dejen over.
- Halver den sidste banan og læg den på toppen.
- Fordel resten af chokoladen, hindbær og mandler.
- Bag brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Tjek evt ved at prikke en gaffel ned i. Er der dej på, så skal den have lidt mere. Hvis ikke, så er den færdig.
Ingen kommentarer endnu