Lækre aubergine pizza

Bananbrød med hindbær, vanilje, hvid chokolade og ristede mandler

Bananbrød med hindbær, hvid chokolade, mandler og vanilje

Her er opskriften på et skønt bananbrød med smag af mild vanilje og hindbær, sødme fra den hvide chokolade og lidt knas fra de ristede mandler.

Du kan også se på denne opskrift på et andet bananbrød, som er mindst lige så godt!

Bananbrød med hindbær, vanilje, hvid chokolade og ristede mandler


2 spsk kokosolie

2 meget modne bananer

60 g mandler

1 tsk vanilje eller 2 tsk vaniljesukker

1 tsk bagepulver

3 æg

1 spsk honning

50 g hvid chokolade

100 g hindbær (friske eller frosne)

160 g speltmel

En banan til toppen.

  • Smelt kokosolien i mikroovnen.
  • Rist mandlerne på en varm, tør pande – og hak dem groft.
  • Blend kokosolie, bananer, vanilje, bagepulver, æg, honning og mel i en food processor/blender.
  • Hak chokoladen groft.
  • Hæld halvdelen af dejen i bunden af en smurt brødform.
  • Fordel halvdelen af den hakket chokolade, hindbær og mandler oven på.
  • Hæld resten af dejen over.
  • Halver den sidste banan og læg den på toppen.
  • Fordel resten af chokoladen, hindbær og mandler.
  • Bag brødet i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Tjek evt ved at prikke en gaffel ned i. Er der dej på, så skal den have lidt mere. Hvis ikke, så er den færdig.

Bananbrød med hindbær, hvid chokolade, vanilje og mandler

 

Bananbrød med hindbær, hvid chokolade, mandler og vanilje

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre aubergine pizza