Salat med belugalinser og squashspaghetti
Er der noget, som jeg elsker rigtig meget, så er det en fyldig salat – ikke det der kedelige iceberg.. Denne salat indeholder bl.a. både belugalinser, edamamebønner og squash – Ingredienser som mætter! Brug salaten til frokosten, hvis du skal være god ved dig selv, eller på middagsbordet med noget kød til. Den er bare go’! 🙂
Salat med belugalinser og squashspaghetti (3-4 personer)
2 dl belugalinser
200 g edamamebønner (løse fra frost)
1 squash
½ agurk
½ glas lækre, gode oliven
Pesto Verde (Løgismoses er go’!)
- Kog belugalinserne, som angivet på pakken. Afkøl dem helt i en sigte.
- I mens belugalinserne køler af kan du forberede resten.
- Tø edamamebønnerne op ved at hælde kogende vand over dem i 2 sek.
- Squashen spiralizes, så du ender ud med lange squash spaghetti.
- Halver agurken og skrab kernerne ud (spis kernerne 😉 ).
- Skær agurken ud i tynde skiver.
- Når belugalinserne er afkølet blandes alle ingredienserne i en skål. Jeg har ikke skrevet mål på pestoen – bedøm selv, hvor meget der skal i.
- Spis!
Ingen kommentarer endnu