Gulerod/mango smoothie

Salat med belugalinser og squashspaghetti

Er der noget, som jeg elsker rigtig meget, så er det en fyldig salat – ikke det der kedelige iceberg.. Denne salat indeholder bl.a. både belugalinser, edamamebønner og squash – Ingredienser som mætter! Brug salaten til frokosten, hvis du skal være god ved dig selv, eller på middagsbordet med noget kød til. Den er bare go’! 🙂

Salat med belugalinser og squashspaghetti (3-4 personer)


2 dl belugalinser

200 g edamamebønner (løse fra frost)

1 squash

½ agurk

½ glas lækre, gode oliven

Pesto Verde (Løgismoses er go’!)

  • Kog belugalinserne, som angivet på pakken. Afkøl dem helt i en sigte.
  • I mens belugalinserne køler af kan du forberede resten.
  • Tø edamamebønnerne op ved at hælde kogende vand over dem i 2 sek.
  • Squashen spiralizes, så du ender ud med lange squash spaghetti.
  •  Halver agurken og skrab kernerne ud (spis kernerne 😉 ).
  • Skær agurken ud i tynde skiver.
  • Når belugalinserne er afkølet blandes alle ingredienserne i en skål. Jeg har ikke skrevet mål på pestoen – bedøm selv, hvor meget der skal i.
  • Spis!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerod/mango smoothie