Koldhævet speltboller

Rocky road fyldt med lækre sager

2016-12-24-09-24-35-1-jpg

Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor jeg ikke har lavet rocky road – eller chokolade brud – før. Det er så nemt, og så smager det super godt. De kan både bruges til kaffen, som slik fredagaften eller som en fin lille værtindegave. De ser nemlig også rigtig flotte ud 🙂 Du kan i princippet fylde lige dét, som du har lyst til, i chokoladen. Kun fantasien (og indholdet i dine køkkenskabe 😉 ) sætter grænser.

 

2016-12-24-09-24-34-2-jpg

Rocky road


40 g ristede mandler

40 g tørret abrikoser

2 stk fuldkorns kiks

30 g skumfiduser

1 spsk usaltet pistacienødder

1 spsk tørret hindbær

200 g af din yndlings mørke chokolade

  • Mandlerne hakkes groft efter ristningen (som bare er på en tør pande i nogle minutter).
  • Abrikoserne skæres hver i kvarte.
  • Kiksene knækkes groft.
  • Skumfiduserne klippes i mindre stykker (medmindre du har fået fat i de helt små – de er så ideelle til det her!)
  • Læg alt fyldet i en form med bagepapir (jeg brugte en aflang brødform).
  • Smelt chokoladen og hæld det udover fyldet.
  • Lad det stivne i nogle timer i køleskabet og skær det så i mindre stykker.
  • Opbevares på køl.

 

2016-12-24-09-24-34-1-jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævet speltboller